22 feb. 2011

Goodtravel erbjuder volontärresor

Källa: http://travelreport.se/resenyheter/good-travel---ny-volontarresebyra-med-linda-isacsson/
Foto: Paul Anderlind


Paul Anderlind och Linda Isacsson Lindorff driver volontärresebyrån Good Travel AB som erbjuder volontärresor där resenären får göra en oförglömlig resa och samtidigt hjälpa människor, djur och natur på plats. I dagsläget erbjuder man destinationer som Afrika, Asien och Sydamerika.

I ett pressmeddelande skriver
Paul Anderlind, grundaren och VD för Good Travel, att tanken är att erbjuda ett nytt sätt att resa. Målgruppen är alla som söker en mer meningsfull reseupplevelse där resenären själv får vara med och bidra. Detta ligger rätt i tiden och är ett bra alternativ för dem som vill få ut något mer av resan än vid den traditionella semestern.

Så här skriver initiativtagarna själva på sin hemsida:

"Vi älskar att besöka avlägsna platser, se exotiska djur, lära känna nya kulturer och träffa intressanta människor. Våra liv har formats på många sätt av de platser vi besökt och de människor vi mött runt om i världen. Vi vill hjälpa andra att dra lärdom av liknande erfarenheter. Vi känner också, liksom många andra, att man gärna skulle vilja bidra på ett eller annat sätt.

Människor, samhällen, djurliv och miljön på många platser på jorden befinner sig i ett utsatt och sårbart läge. Vi känner oss oerhört priviligerade och vill kunna dra vårt strå till stacken. Vårt mål är att kombinera glädjen av att resa med tillfredsställelsen att hjälpa andra.

Att vara länken mellan små välgörande projekt och de som aktivt vill göra en skillnad. Med oss får du delta i främmande kulturer, komma nära vilda djur, uppleva vacker natur och möta fascinerande människor samtidigt som du som volontär hjälper till på plats. På så sätt får du en oförglömlig resa samtidigt som du medverkar till något positivt."


Inresserad? Besök hemsidan här: www.goodtravel.se

Inga kommentarer: